Сгъваеми стъклени системи

PVC и алуминиева дограма

Конструкции и изделия от дърво


Преградни стъкла


Душ кабини
 

 

 


   Сглобяеми къщи

„Лучи Строй” е официален представител на ЕВРОХАУС за гр. Варна.

     Предлагаме на Вниманието Ви изграждане на сглобяеми къщи, халета, хладилни складове и метални конструкции, преместваеми къщи, бунгала, контейнери, фургони и павилиони, модулни бензиностанции, газстанции, бензиноколонки и газколонки.


     Къщите "ЕВРОХАУС" са с два вида топлоизолация: вградена - в стените, пода, тавана, покрива и външна – минаваща по всички външни стени. Топлотехническите им характеристики ги правят топли през зимата и прохладни през лятото.
Изградените постройки могат да са:
• Жилища-жилищни сгради до 6 етажa, дуплекс жилища, мотели, бунгала и др.
• Сглобяеми офис-постройки и двуетажни жилища
• Офис-сгради
• Сглобяеми сгради, предназначени за столова
• Сглобяеми сгради, предназначени за спални
• Сглобяеми постройки, предназначени за търговия
• Сглобяеми постройки със социални функции


     EUROHOUSE е единствената компания в страната произвеждаща ПРЕНОСИМИ (ПРЕМЕСТВАЕМИ) КЪЩИ. За поставянето на постройката не Ви е необходимо разрешение за строителство, Съгласувателни писма от Електрлоразпределение и ВиК, изливане на фундамент, мястото може да е извън регулация.
     Преместваемите къщи “EUROHOUSE” са изцяло завършени при доставка и готови за експлоатация. Тези постройки не изискват бетонов фундамент, не са ви необходими документи за строеж и дават възможност за многократно преместване. Конструкцията на преносимите помещения е изцяло метална и позволява преместване.
     Що се отнася до дизайна - той се отличава с баланс между максималното оползотворяване на пространството, съобразяване на функциите на сградата с нуждите на клиента, оптимизиране на бюджета и същевременно акцентиране върху стила. 
   
 


Галерия снимки

 


 


Галерия видео клипове

 


  
 
 
 


 


 


 


 


© 2015 Лучи Строй Designed by: Luchi Stroy Ltd.

Начало Продукти Галерия За нас За контакти